Vacature Zelfstandig werkende kok

Ben jij een zelfstandig werkende creatieve kok?

Wil je samen met ons de Groene Olifant omtoveren tot het lekkerste en gezelligste eetcafé van Amsterdam? Dan zijn we opzoek naar jou!

Je hebt een passie voor koken en bent ervaren in de keuken. Je bent georganiseerd, zelfstandig en flexibel. Je bent creatief en kan meedenken over gerechten. Je bent een echte teamplayer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. 

Jouw taken?
- Direct samenwerken met de chef-kok en samen zorgen voor heerlijke wekelijks wisselende gerechten. 
- Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden voor lunch, diner en borrel. 
- Even het restaurant in om een gerechtje uit te serveren of iets uit te leggen als de bediening het druk heeft. 

Wat bieden wij? 
• Een gepassioneerd en bovenal gezellig team 
• Veel ruimte voor jouw creatieve input 
• Trainingen voor jouw ontwikkeling en verdieping 
• Personeelseten- en drinken 
• Een goed salaris conform horeca cao 
• 8% vakantiegeld 
• Fooi 

Over de Groene Olifant 

De Groene Olifant is een eetcafé in Amsterdam-Oost. Zodra de horeca weer open gaat willen we een nieuw concept voeren: eetcafé 2.0, waar de Nederlandse keuken centraal staat met Franse elementen. Je zou het een Nederlandse bistro kunnen noemen. 

Gastvrijheid en gezelligheid staat voorop in dit concept, en iedereen is op elk moment van de dag welkom voor een lekker biertje op het terras, heerlijke fles wijn met een kaasplank, een uitgebreid diner in de avond of een cocktail in de late uurtjes. 

Het is een plek waar voor ieder wat wils is en een ieder zich thuis kan voelen. Het eten dat we gaan serveren is Bourgondisch met verfijnde smaken waar alle gasten voor terug willen komen. Zodra de horeca weer geopend is zal de keuken open zijn van dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 22.00. 

Ben jij enthousiast en wil je samen met ons deze uitdaging aangaan? Stuur je motivatie en CV naar werken@degroeneolifant.nl