Vacature medewerker bar/bediening

Heb jij zin om op de vloer te werken in een gezellig en enthousiast team?

Wil je samen met ons de Groene Olifant omtoveren tot het gezelligste eetcafé van Amsterdam? Dan zijn we opzoek naar jou!

Je hebt een passie voor de horeca. Je bent zelfstandig en flexibel. Je bent een echte teamplayer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt minimaal een jaar ervaring in de bediening en bar.

Wat bieden wij? 
• Een gepassioneerd en bovenal gezellig team 
• Trainingen voor jouw ontwikkeling en verdieping 
• Personeelseten- en drinken 
• Een goed salaris conform horeca cao 
• 8% vakantiegeld 
• Fooi 

Over de Groene Olifant 

De Groene Olifant is een eetcafé in Amsterdam-Oost. Zodra de horeca weer open gaat willen we een nieuw concept voeren: eetcafé 2.0, waar de Nederlandse keuken centraal staat met Franse elementen. Je zou het een Nederlandse bistro kunnen noemen. 

Gastvrijheid en gezelligheid staat voorop in dit concept, en iedereen is op elk moment van de dag welkom voor een lekker biertje op het terras, heerlijke fles wijn met een kaasplank, een uitgebreid diner in de avond of een cocktail in de late uurtjes. 

Het is een plek waar voor ieder wat wils is en een ieder zich thuis kan voelen. Het eten dat we gaan serveren is Bourgondisch met verfijnde smaken waar alle gasten voor terug willen komen. Zodra de horeca weer geopend is zal de keuken open zijn van dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 22.00. 

Ben jij enthousiast en wil je samen met ons deze uitdaging aangaan? Stuur je motivatie en CV naar werken@degroeneolifant.nl